Ben jij als arts vastgelopen in je carrière en overweeg je stiekem om een compleet nieuwe weg in te slaan?

Ontdek in 3 maanden wat je écht wilt en hoe jij jouw ideale leven creëertbreak free traject
Exclusief voor artsen die hun hart willen volgen en het roer om willen gooien naar een leven vol vrijheid, passie en voldoening
Herken jij dit?

Jij zit gevangen in de medische tunnel

Jouw carrière als arts is niet (meer) wat je ervan verwachtte. Je overweegt een totaal nieuwe weg in te slaan, maar dat voelt als weggooien van je carrière.

En wat zullen je collega's zeggen als je het roer omgooit? Ook heb je geen idee wat je wél wilt en hoe je dit aan moet pakken.

Voel jij dat het tijd is voor verandering?

Tegelijkertijd sta je op een kruispunt in jouw leven en merk jij aan alles dat dit het moment is om voor jezelf te kiezen.

Dit is jouw oplossing

Met het Break Free Traject ga jij uit je comfortzone stappen en kraakhelder krijgen wie jij bent, wat jij werkelijk wilt en hoe je dit gaat realiseren. 

Alleen op die manier ga jij jouw meest optimale leven leiden vol vrijheid, passie en voldoening.

Wat kun je verwachten?

Na dit traject:

 • Weet jij wie je bent, wat je écht wilt, wat er het beste bij jou past en hoe je dit gaat realiseren
 • Heb jij praktische en mentale obstakels overwonnen zodat je vol zelfvertrouwen je hart achterna kunt gaan
 • Weet jij wat jouw talenten, kwaliteiten en passies zijn en hoe je dit kunt toepassen
 • Heb jij concrete stappen gezet waardoor het niet alleen bij dromen blijft, maar je blijvende verandering gaat doorvoeren in jouw leven
 • Bezit jij over alle tools en vaardigheden die je nodig hebt om het roer succesvol om te gooien zodat je levenslang keuzes maakt die kloppend zijn voor jou
 • En ervaar jij voldoening, balans, plezier, motivatie en betekenis in jouw dagelijks leven!
hoe gaat het in zijn werk?

Dit houdt het in:

 • 3 maanden intensieve en persoonlijke begeleiding
 • 3 daagse exclusieve retreat met maximaal 8 gelijkgestemden bij It Flinkeboskje te Hemelum
 • 3 individuele online gesprekken (1 voor de retreat en 2 na de retreat)
 • 3 maanden continue support per mail of app

Ik geloof dat je nog zoveel kennis kan bezitten, daadwerkelijke verandering treedt op als je deze kennis gaat toepassen en ervaringen opdoet.

Daarom staat het retreat centraal in dit traject. Dé manier om je volledig op jezelf te focussen, antwoorden te vinden en acties uit te zetten.

Je verblijft op een prachtige locatie in de natuur met gelijkgestemde artsen en beschikt over een eigen slaapkamer. Alle maaltijden zijn inclusief en worden vers bereid.

Toen arts, nu ondernemer

Hi! Ik ben Tineke en ik geloof dat het niet nodig is om op een pad rond te blijven lopen dat niet bij je past.

En ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is het roer om te gooien naar het leven waarin je doet wat je écht leuk vindt.

Toen ik na 10 jaar te hebben gewerkt als arts voor de derde keer opgebrand thuis zat was de maat vol. Ik wilde niet meer vastzitten in een wereld waarin ik niet pas.

Inmiddels run ik mijn eigen bedrijf als Roer Om Expert en kan ik uit eigen ervaring zeggen hoe bevrijdend het is om keuzes te maken die helemaal bij mij passen.

Los van hoe het hoort, buiten de gebaande paden en op een manier waar ik mij prettig bij voel.

Je leeft dit leven ten slotte maar 1 keer en ik wil in het bejaardenhuis geen spijt hebben van dingen die ik niet heb gedaan! Jij toch ook niet?

Blije deelnemers

Het traject heeft mij onzettend verrast! Door Tineke ben ik gaan inzien dat ik niet gelukkig was in mijn situatie en dat er een stap was die ik niet durfde te nemen door verschillende redenen. Ik heb uiteindelijk het lef gevonden om te stoppen met mijn werk en weer te werken aan mijn droom voor in de toekomst!

Celine

Na mijn burn-out wist ik niet goed wat ik wilde en hoe ik hierin stappen kon zetten. Door Tineke heb ik het vertrouwen in mezelf weer teruggekregen en heb ik nu een nieuwe baan waar ik écht gelukkig van wordt.

Marit

Tineke heeft me laten zien dat je álles kunt doen wat je wilt, waardoor ik besloten heb een eigen bedrijf op te zetten.

Berber

Volg je hart en gun jezelf het leven waar je van droomt

Als jij er klaar voor bent om je 100% in te zetten, daadwerkelijk in actie te komen en écht verandering aan te brengen, dan is dit traject voor jou!

Je krijgt alle tools aangereikt om je hart te volgen en jouw roer succesvol om te gooien naar een leven vol vrijheid, passie en voldoening.

Dus:

Wil jij in 3 maanden ontdekken wie jij bent, wat jij wilt en hoe je jouw ideale leven creëert?

Zodat jij straks:

 • Met energie, plezier en motivatie aan je dag begint
 • Weer blij bent en iets doet wat je werkelijk leuk vindt
 • En je leven leidt op een manier die bij JOU past?


Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan dit traject. De investering is:

€1950,-

Of betaal 3 keer €650,- (incl. BTW)
Het eerstvolgende traject start 10 januari 2022. Deelname is altijd op basis van een wederzijdse klik. Plan nu binnen 1 minuut een afspraak in mijn agenda zodat we uitgebreid kunnen kennis maken. Graag tot heel snel!

Veelgestelde vragen

Wanneer is dit traject geschikt voor mij?
Dit traject is geschikt voor jou als je bent vastgelopen in je carrière als arts en wilt onderzoeken wie jij bent, wat jij nu werkelijk wilt en hoe je jouw dromen daadwerkelijk kunt realiseren. Zodat jij een zo optimaal mogelijk leven gaat leiden waarin je keuzes maakt die kloppend zijn voor jou en waarin jij zowel in je werk als privé leven dingen gaat doen die je écht leuk vindt.
Wanneer is dit traject NIET geschikt voor mij?
Dit traject geen vervanging voor therapie bij burn-out, depressie of andere psychische/psychiatrische diagnoses. Als je hersteld bent van bijvoorbeeld een burn-out dan is dit traject juist wel geschikt om te bepalen wat je nu wilt in jouw leven en om blijvende verandering door te voeren.
Is traject vergelijkbaar met loopbaancoaching?
Nee, dit traject is geen loopbaancoaching. Natuurlijk gaat het in de eerste plaats over wat jij wilt op werkgebied. Maar ik geloof dat er meer is dan alleen werken, dus daarnaast gaan we ook kijken wat jij daar buiten nodig hebt om alles met elkaar in balans te brengen.
Ik vind het spannend om een investering te doen, wat nu?
Natuurlijk is het spannend om een investering te doen, al helemaal als het om jezelf gaat. Gek eigenlijk hè? Dat we wel investeren in een heleboel andere dingen, maar als het om onszelf gaat moeten we opeens drie keer extra nadenken. Ik herken het helemaal, ik had dit gevoel ook toen ik in mijzelf ging investeren. Maar bedenk eens wat er met jou gebeurt als je het niet doet. Je leeft dit leven maar 1 keer en is zonde om op een pad te blijven lopen dat niet bij jou past. Dus gun jezelf dit cadeau!
Ik weet nog niet precies wat ik wil, krijg ik daar met dit traject antwoord op?
Jazeker! Een groot deel van de tijd gaan we besteden aan het vinden van het antwoord op de vraag: Wat wil ik nu écht? Ik geloof dat iedereen dit antwoord diep van binnen al met zich meedraagt, dus we gaan ervoor zorgen dat dit ook voor jou straks helemaal helder is.
Wat is het juiste moment om het roer om te gooien?
Het juiste moment komt nooit. We zijn er onbewust heel goed in om dingen uit te stellen. Ken je deze?: Als de kinderen groot zijn, dan ga ik aan mezelf werken. Of: Als ik genoeg geld heb, dan ga ik voor mezelf beginnen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het juiste moment is vandaag. Just do it!
Wat als ik niet tevreden ben?
Als je er na onze eerste individuele online sessie achter komt dat het traject toch niet passend is, dan krijg je de investering teruggestort. Mocht je op een later moment tegen dingen aanlopen waar je niet tevreden over bent, dan gaan we samen in gesprek om een passende oplossing te vinden zodat je nog steeds het maximale uit het traject kunt halen. 
This is a dismissible bar to use for cookies, announcements etc.