In 4 stappen van ongelukkige arts naar jouw meest optimale leven vol vrijheid, passie en voldoening

GRATIS ONLINE COLLEGE

Hoe jij als arts het roer succesvol omgooit...

Ben jij vastgelopen in je carrière als arts, twijfel je of dit vak nog wel bij je past en sta je op een kruispunt in je leven?

Overweeg je daarom stiekem een nieuwe weg in te slaan, misschien wel buiten de medische sector? Dan is het gratis online college voor jou. Meld je aan en ontdek direct:

  • Welke 4 cruciale stappen je moet zetten om het roer om te gooien naar een werk- én privéleven dat 100% bij jou past
  • Welke 2 dingen je moet doen om haarscherp te krijgen wat je écht wilt op alle belangrijke gebieden in jouw leven
  • De nummer 1 reden waarom het roer omgooien bij veel artsen mislukt waardoor ze keer op keer vastlopen
  • Wat het grote nadeel is van loopbaan coaching en wat je in plaats daarvan beter kunt doen
  • Hoe jij ervoor zorgt dat je levenslang keuzes maakt die kloppend zijn voor jou

Schrijf je in voor dit gratis online college en ontdek hoe jij als arts het roer succesvol omgooit

Schrijf je nu in en ontvang het online college direct in je mailbox. In slechts 15 minuten weet je wat je moet doen om 100% aan het roer van jouw leven te staan vol vrijheid, plezier, balans en voldoening.

Als je je inschrijft voor het online college ontvang je ook tips en inspiratie van mij in je mailbox. Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt hier meer over lezen in de privacyverklaring.

Blije roer-ommers

Het traject heeft mij onzettend verrast! Door Tineke ben ik gaan inzien dat ik niet gelukkig was in mijn situatie en dat er een stap was die ik niet durfde te nemen door verschillende redenen. Ik heb uiteindelijk het lef gevonden om te stoppen met mijn werk en weer te werken aan mijn droom voor in de toekomst!

Celine

Na mijn burn-out wist ik niet goed wat ik wilde en hoe ik hierin stappen kon zetten. Door Tineke heb ik het vertrouwen in mezelf weer teruggekregen en heb ik nu een nieuwe baan waar ik écht gelukkig van wordt.

Marit

Tineke heeft me laten zien dat je álles kunt doen wat je wilt, waardoor ik besloten heb een eigen bedrijf op te zetten.

Berber

Toen arts, nu ondernemer

Hi! Ik ben Tineke Plat en ik heb 10 jaar na mijn afstuderen mijn carrière als arts definitief beëindigd.

Tien jaar lang bleef ik zoeken naar een oplossing binnen de medische sector, maar iedere keer belandde ik op een pad waar ik totaal ongelukkig was.

Ik switchte van functies binnen het ziekenhuis naar erbuiten. Van arts naar doktersassistent en uiteindelijk werkte ik als leidinggevende op een huisartsenpost.

Toen ik wederom onvoldaan en oververmoeid thuis zat viel het kwartje: Ik deed niet teveel, ik deed het verkeerde.

Dus ik besloot rigoureus te stoppen en te onderzoeken: Wat wil ik in hemelsnaam met mijn leven?!

Ik verdiepte me al jaren in de werking van het menselijk brein en persoonlijke groei en besloot de lessen uit diverse trainingen, cursussen en boeken op mezelf toe te passen. Toen ik zag dat ik hiermee volledig transformeerde wist ik: Hier ga ik mijn werk van maken.

Ik verzamelde al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren en begon mijn eigen methode te schrijven: DE-ROER-ECHT-OM-METHODE.

Een unieke methode speciaal voor artsen die net als ik op een kruispunt in hun leven staan en willen onderzoeken wat er nu het allerbeste bij hun past.

Het werd een combinatie van de allerbeste elementen uit de positieve psychologie, cognitieve gedrags- en systeemtherapie, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en loopbaan/lifecoaching.

Vervolgens zocht ik een businesscoach om hiermee een bedrijf op te zetten en the rest is history.

In het gratis online college vertel ik je welke 4 cruciale stappen je moet zetten om ook het roer om te gooien naar een leven dat op alle belangrijke gebieden 100% bij jou past en weer helemaal in balans is.

En wees gerust: Je hoeft niet net als ik de medische sector volledig te verlaten. Het gaat erom dat jij keuzes gaat maken die weer helemaal kloppend zijn voor jou.