'Zo gooi jij als arts het roer succesvol om'

GRATIS ONLINE COLLEGE VOOR VASTGELOPEN ARTSEN DIE OVERWEGEN HET ROER OM TE GOOIEN NAAR EEN NIEUW HOOFDSTUK, MISSCHIEN WEL BUITEN DE MEDISCHE SECTOR

Hoe jij als arts het roer succesvol omgooit...

Ben jij vastgelopen in je carrière als arts en overweeg je het roer om te gooien naar een nieuw hoofdstuk?

Dan is het gratis online college voor jou. Meld je aan en ontdek direct:

  • De 5 cruciale sleutels om het roer om te gooien naar werk waarvoor je 's ochtends uit je bed springt mét tijd voor je privéleven
  • Wat je moet doen om glashelder te krijgen waar jouw vuurtje van gaat branden
  • De nummer 1 fout bij artsen die het roer omgooien waardoor ze keer op keer vastlopen
  • Waarom je moet stoppen met loopbaan coaching en wat je in plaats daarvan wel moet doen
  • Wat je moet doen om een baan buiten de medische sector te krijgen
  • Hoe jij ervoor zorgt dat je vol zelfvertrouwen aan het roer van jouw leven staat, zonder je af te vragen wat een ander hiervan vindt

Schrijf je in voor dit gratis online college en ontdek hoe jij als arts het roer succesvol omgooit

Schrijf je nu in en ontvang het online college direct in je mailbox. In slechts 15 minuten weet je wat je moet doen om het roer om te gooien naar een leven waar jouw vuurtje van gaat branden

Als je je inschrijft voor het online college ontvang je ook tips en inspiratie van mij in je mailbox. Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt hier meer over lezen in de privacyverklaring.

Blije roer-ommers

Tineke durft te streven naar daadwerkelijke verandering, ook als dit betekent dat het artsen vak niet (meer) bij je past. Voor mij is er verandering ontstaan van onmacht naar kracht. Er is gewerkt aan het omzetten van beperkende overtuigingen naar helpende overtuigingen, het ontdekken van mijn eigen kracht en passie, en het lef om zelf aan het roer te staan en keuzes te maken die bij mij passen. De rustige locatie in Friesland en de fijne groep collega’s hebben bijgedragen aan een veilige omgeving om tot een helder plan van aanpak te komen. Ik gun alle artsen die een gevoel van onmacht ervaren, vast lopen of het gevoel hebben de verkeerde weg te bewandelen, dit Break Free Traject.

Milena
Longarts

Door het traject bij Tineke heb ik helder wat er bij me past en welke stappen ik moet zetten om hier te komen. Voor mij betekent dit dat ik een eigen praktijk ga opzetten waarbij ik een combi maak tussen de reguliere en complementaire zorg. De retreat was goed opgebouwd, waarbij Tineke in z’n geheel maar ook persoonlijk begeleidde. Het is een groot voordeel dat Tineke zelf arts is geweest want daardoor begrijpt ze bepaalde dilemma’s goed. Ik vind het een aanrader voor iedere arts die denkt ‘is dit het nou’ om deel te nemen aan dit traject.

Loes
Huisarts

Het Break Free Traject heeft mij opgeleverd dat ik de droombaan waar ik naar zocht heb gevonden, iets wat me zonder begeleiding niet zo snel was gelukt. Voordat ik bij Tineke startte, had ik mijn oude baan al opgezegd, maar wist ik niet wat ik wel wilde. Ik was klaar met aanmodderen en zocht begeleiding om een goede keuze te maken. De retreat heeft me het meest geholpen, dit heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Ik ontdekte dat ik werk deed waar ik goed in was maar wat ik niet per se leuk vond. Hierdoor kostte het werk veel energie. Door het inzicht dat ik de sprong in het diepe moest wagen ben ik bij thuiskomst direct aan de slag gegaan met solliciteren en inmiddels ben ik aangenomen als medical advisor bij een farmaceutisch bedrijf. Ik raad dit traject zeker aan andere artsen aan. Het fijne is dat het niet alleen over werk gaat, maar over het bredere plaatje. En dat Tineke zelf arts is geweest is ook erg prettig, want hierdoor begrijpt ze heel goed waar je doorheen gaat en kan ze je goed begeleiden.

Annemarie
Ziekenhuisarts

Toen arts, nu ondernemer

Hi! Ik ben Tineke Plat en ik heb 10 jaar na mijn afstuderen mijn carrière als arts definitief beëindigd.

Tien jaar lang bleef ik zoeken naar een oplossing binnen de medische sector, maar iedere keer belandde ik op een pad waar ik totaal ongelukkig was.

Ik switchte van functies binnen het ziekenhuis naar erbuiten. Van arts naar doktersassistent en uiteindelijk werkte ik als leidinggevende op een huisartsenpost.

Toen ik wederom onvoldaan en oververmoeid thuis zat viel het kwartje: Ik deed niet teveel, ik deed het verkeerde.

Dus ik besloot rigoureus te stoppen en te onderzoeken: Wat wil ik in hemelsnaam met mijn leven?!

Ik verdiepte me al jaren in de werking van het menselijk brein en persoonlijke groei en besloot de lessen uit diverse trainingen, cursussen en boeken op mezelf toe te passen. Toen ik zag dat ik hiermee volledig transformeerde wist ik: Hier ga ik mijn werk van maken.

Ik verzamelde al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren en begon mijn eigen methode te schrijven: DE-ROER-ECHT-OM-METHODE.

Een unieke methode speciaal voor artsen die net als ik op een kruispunt in hun leven staan en willen onderzoeken wat er nu het allerbeste bij hun past.

Het werd een combinatie van de allerbeste elementen uit de positieve psychologie, cognitieve gedrags- en systeemtherapie, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en loopbaan/lifecoaching.

Vervolgens zocht ik een businesscoach om hiermee een bedrijf op te zetten en the rest is history.

In het gratis online college deel ik de 5 cruciale sleutels waarmee ook jij het roer kunt omgooien naar een leven dat op alle belangrijke gebieden 100% bij jou past en weer helemaal in balans is.

En wees gerust: Je hoeft niet net als ik de medische sector volledig te verlaten. Het gaat erom dat jij keuzes gaat maken die weer helemaal kloppend zijn voor jou.