mijn verhaal

Toen arts, nu ondernemer

Hi! Ik ben Tineke Plat en als Roer Om Expert help ik artsen die vastgelopen zijn in hun carrière en overwegen een nieuwe weg in te slaan.

Zelf ben ik 10 jaar lang werkzaam geweest als arts terwijl ik eigenlijk niet in deze wereld paste. Toch durfde ik niet te stoppen omdat ik dacht dat ik met mijn diploma niets anders kon dan in de zorg werken.

Ook merkte ik dat er een enorme taboe op heerst om te zeggen dat je wilt stoppen als arts. Als je eenmaal in die medische tunnel zit, dan zal je het afmaken ook.

Tot ik voor de derde keer onvoldaan en opgebrand thuiszat. De maat was vol! Ik besloot rigoureus mijn goed betaalde baan op te zeggen en in het diepe te springen. Het werd het beste besluit van mijn leven.

Ik verdiepte me al jaren in de werking van het menselijk brein en persoonlijke groei en besloot de lessen uit diverse trainingen, cursussen en boeken op mezelf toe te passen. Toen ik zag dat ik hiermee volledig transformeerde wist ik: Hier ga ik mijn werk van maken.

Ik verzamelde al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren en begon mijn eigen methode te schrijven: DE-ROER-ECHT-OM-METHODE.

Een unieke methode speciaal voor artsen die net als ik op een kruispunt in hun leven staan en willen onderzoeken wat er nu het allerbeste bij hun past.

Vervolgens zocht ik een businesscoach om hiermee een bedrijf op te zetten en the rest is history. Nu doe ik niets liever dan artsen helpen die ook op een kruispunt in hun leven staan en willen onderzoeken wat er nu echt bij hun past.In mijn gratis online college ontdek je de 5 cruciale sleutels naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven met werk waarvoor je 's ochtends uit je bed springt én tijd voor je privéleven.
Schrijf je in en ontvang het college direct in je inbox.

Je hele leven lang is er maar 1 iemand die voor altijd bij je blijft en dat ben je zelf. Doe wat JOU gelukkig maakt.

– TINEKE
mijn werkwijze

Zo help ik jou

De ROER-ECHT-OM-METHODE is ontstaan doordat ik zelf een enorme struggle ervaarde om erachter te komen wat ik nu werkelijk wilde in mijn leven. Ik ging naar een psycholoog, las talloze boeken en volgde allerlei trainingen. Dit moest toch veel efficiënter kunnen?

Ik besloot al mijn kennis en ervaringen te bundelen in mijn eigen methode. Het werd een combinatie van de allerbeste elementen uit de positieve psychologie, cognitieve gedrags- en systeemtherapie, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, spiritualiteit, Human Design en loopbaan/lifecoaching.

Centraal in mijn methode staat dat we naar ALLE aspecten van jouw leven kijken. Want wat heb je aan de perfecte baan als je thuis nog steeds chagrijnig en oververmoeid rondloopt?

Een ander verschil ten opzichte van klassieke methodes is dat we eerst jouw beperkende overtuigingen gaan aanpakken. Doe je dit niet, dan zal je jezelf blijven saboteren in het waarmaken van je dromen.

Wat me ook opviel was dat we vaak met ons hoofd proberen te bedenken wat we willen, terwijl de werkelijke antwoorden zich in ons hart bevinden. Door hoofd met hart te verbinden heb je dé combinatie om jouw levenspad te ontrafelen.

En tot slot houdt deze methode niet op bij het vinden van antwoorden. In de laatste fase ga je daadwerkelijk jouw leven veranderen op de punten die voor jou belangrijk zijn.

LET OP! Op dit moment is er een klantenstop tot het einde van 2022. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden zodat je bericht krijgt zodra de deuren weer open gaan? Mail jouw gegevens naar henriette@tinekeplat.nl.

meld je aan voor de wachtlijst
Tien keer

Typisch Tineke

Genoeg gepraat over business, ik ben natuurlijk nog meer dan alleen Roer Om Expert!

This is Tineke:
  1. Woont in Friesland
  2. Is moeder van Merel
  3. Wil zoveel mogelijk van de wereld zien
  4. Is dol op veganistisch eten
  5. Gaat graag naar de Waddeneilanden
  6. Houdt niet van social media
  7. Is fan van de Meilandjes
  8. Leest graag over persoonlijke groei
  9. Is het liefst de hele dag buiten
  10. Wil oud worden zonder spijt te hebben van wat ze niet heeft gedaan :)