mijn verhaal

Toen arts, nu ondernemer

Hi! Ik ben Tineke Plat en als Roer Om Expert help ik artsen die vastgelopen zijn in hun carrière en overwegen een nieuwe weg in te slaan.

Zelf ben ik 10 jaar lang werkzaam geweest als arts terwijl ik eigenlijk niet in deze wereld paste. Toch durfde ik niet te stoppen omdat ik dacht dat ik met mijn diploma niets anders kon dan in de zorg werken.

Ook merkte ik dat er een enorme taboe op heerst om te zeggen dat je wilt stoppen als arts. Als je eenmaal in die medische tunnel zit, dan zal je het afmaken ook. Dat was wat ik om me heen steeds hoorde.

Tot ik voor de derde keer onvoldaan en opgebrand thuiszat. De maat was vol! Ik besloot rigoureus mijn goed betaalde baan op te zeggen en in het diepe te springen. Het werd het beste besluit van mijn leven.

Ik verdiepte me al jaren in vragen als: Waarom doen we wat we doen? Hoe maak je keuzes die kloppend zijn voor jezelf? Hoe leef je je ideale leven? Hoe kom je erachter wat je echt wilt?

Ik begon de antwoorden op mezelf toe te passen en toen ik merkte dat mijn leven hierdoor transformeerde wist ik: Hier wil ik anderen mee helpen!

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is erachter te komen wat je werkelijk wilt en je dromen echt te realiseren. Zodat je leeft op een manier die helemaal bij jou past. Het gevoel dat ik nu heb is zo bevrijdend, dat gun ik jou ook!


In mijn gratis online college ontdek je de 4 cruciale stappen die jij moet zetten om jouw mooiste leven te gaan leiden waarin je doet wat je écht leuk vindt.
Schrijf je in en ontvang het college direct in je inbox.

Je hele leven lang is er maar 1 iemand die voor altijd bij je blijft en dat ben je zelf. Doe wat JOU gelukkig maakt.

– TINEKE
mijn werkwijze

Zo help ik jou

'Écht het roer om, waar staat dat nu eigenlijk voor? Wat bedoel jij met écht?', vroeg een klant mij laatst. Goede vraag!

Ik zal het uitleggen.

Écht staat voor 2 cruciale punten in mijn werkwijze:

 1. Jij staat als persoon in zijn geheel centraal. We kijken niet alleen naar jouw loopbaan, maar naar alle aspecten van jouw leven. Want wat heb je aan de perfecte baan als je daardoor geen tijd meer hebt voor andere dingen? Als je bij mij start gaan we de balans opmaken. Welke punten zijn nog niet op het niveau waar jij ze wilt hebben? Vervolgens gaan we bepalen waar we mee aan de slag gaan. Uiteindelijk zorgt deze benadering ervoor dat alle taartpuntjes in balans zijn. En dat is hét fundament om jouw ideale leven op te gaan bouwen.
 1. Het tweede cruciale punt is dat het roer echt omgooien alleen gaat lukken als je aan de slag gaat met je onderbewustzijn. Hier liggen alle levenslessen opgeslagen die je in je opvoeding hebt meegekregen. Vaak gaan ze je tegenwerken op het moment dat je uit je comfortzone stapt. Als je hier vervolgens niets mee doet, dan zullen deze levenslessen je altijd onbewust blijven saboteren. Waardoor het niet gaat lukken jouw dromen daadwerkelijk te realiseren. Ga er wél mee aan de slag, dan is the sky the limit voor jou!

Spreekt mijn werkwijze jou aan en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Ik maak heel graag kennis met je. In een gratis persoonlijke scan geef ik je direct tips en handvatten zodat ook jij je roer kunt omgooien.

plan gratis persoonlijke scan
Tien keer

Typisch Tineke

Genoeg gepraat over business, ik ben natuurlijk nog meer dan alleen Roer Om Expert!

This is Tineke:
 1. Woont in Friesland
 2. Vormt samen met man en dochter de drie musketiers
 3. Wil zoveel mogelijk van de wereld zien
 4. Is dol op veganistisch eten
 5. Gaat graag naar de Waddeneilanden
 6. Houdt niet van social media
 7. Is fan van de Meilandjes
 8. Leest graag over persoonlijke groei
 9. Is het liefst de hele dag buiten
 10. Wil oud worden zonder spijt te hebben van wat ze niet heeft gedaan :)